Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

4

Processed with VSCO with a6 preset

Playsuit Zara, bag Zara, sneakers Fila

Jesen nas je z visokimi temperaturami prijetno presenetila in nam dovolila, da smo v lahkotnih oblačilih dočakale november. A morem priznati, da se bom od njih vseeno težko poslovila. V spomin na toplo jesen in sončno Barcelono je tukaj še zadnji stajling iz Španije, ki je nastal v času mojega septembrskega oddiha. Oktober je hitro minil in kmalu spet potujem v eno od evropskih prestolnic. Namig: v mesto ljubezni, okusov, umetnosti in seveda tudi mode.

A o tem več v naslednji modni zgodbi, sedaj pa k zadnji španski. Ta je ovita v rdečo barvo; kombinezon, ki na prvi pogled izgleda kot obleka, je Zarin. Kljub lahkotnosyi mi je pri njem všeč tudi to, da ga bom lahko nosila še naprej v mrzlih mesecih, s pomočjo plastenja. Športni copati po imenu »dad sneakers« sledijo najnovejšim modnim smernicam, ki jih je mogoče videti v številnih stajlingih na nogah fashionistik. Rdeča torbica, ki je prav tako iz Zare, poveže celoten videz.


Autumn surprised us with high temperatures and allowed us to get into the light clothing even in November. But I have to admit it will be very hard for me to say goodbye to them. In memory of warm autumn and sunny Barcelona, here is the last styling from Spain, which was created during my September holiday. October went fast by and I will soon be traveling to another European capital. Tip: into a city of love, taste, art and, of course, fashion.

But more about this in the next fashion story, and now to the last from Spain. This story is wrapped in red; a playsuit, which at first glance looks like a dress, is from Zara. Despite the lightness, I also like the fact that I will be able to wear it in the colder months, helped by layering. Sports shoes called “dad sneakers” follow the latest fashion trends, which can be seen in many stylings on the feet of the fashionistas. A red purse, which is also from Zara, connects the whole look.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.