Jumpsuit moment

1

2

3

4

6

5

Jumpsuit Mango, bag Zara (similar H&MFurla), bracelets Zlatarna Celje, Swarovski, Daniel Wellington & shoes Paloma Barceló

Ne glede na letni čas je moj priljubljen izbor kombinezon, saj ima zelo podobne lastnosti kot obleka. Je enostaven, ker preprosto ni potrebno  kombinirati zgornjega in spodnjega dela obleke. Kar pa ga dela še bolj praktičnega je, da je spodnji del narejen kot hlače, kar nam omogoča, da se bolj svobodno gibamo. Za to toplo sezono me je prepričal v lan materialu, ki je izredno prijeten na koži in pusti, da le-ta diha. Edina negativna plat lana je zagotovo to, da se hitro mečka (kar mene niti ne moti).


No matter what’s the time of the year, my top pick is always jumpsuit, because it’s very similar to the dress. It’s easy to wear because you don’t have to match the top and bottom part of your outfit, and what makes it even more practical is the bottom part which is made like pants and allows us to move more freely. For this warm season, I chose linen, which is comfortable on the skin and it allows it to breathe. The only negative side to this material is, that it can wrinkle (but that doesn’t bother me).

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.